Projecten

SPECT

Mugaiyur – Een nieuwe keuken en toiletten voor kinderen met beperkingen uit de omliggende dorpen, die naar de SPECT school gaan  in Mugaiyur village.
lees meer >>

 

Siragu (i.s.m. Suyam)

SiraguChennai – Stichting SARI werkt nauw samen met de Indiase stichting Suyam. Het doel van Suyam is om kansarme kinderen onderwijs, bescherming, eten en kleding te geven om de armoede cyclus van generatie op generatie te doorbreken.
lees meer >>

Peniel hostel

PenielMadurai – De lokale stichting van dit kinderhuis in Madurai wil deze groep jonge vrouwen een opleiding laten volgen, om ze beter toe te rusten voor de toekomst.
lees meer >>

 

 Aakaash

AakaashMadurai – Eén van de projecten van de stichting M.S. Chellamuthu is een school voor kinderen met een verstandelijke beperking in het centrum van Madurai. Op Aakaash worden zo’n 60 kinderen opgevangen.
lees meer >>

Ragavendra school

RagavendraPondicherry – Op partic ulier initiatief worden met de opbrengst van een sponsor musical bij de Ragavendra school twee klaslokalen gebouwd voor arme kinderen in de buurt. Stichting SARI ondersteunt de uitvoering van dit project. lees meer >>

Rural Community Trust

Rural Community TrustMugaiyar – De Trust heeft een jongeren tehuis waar zo’n 80 jongens en meisjes verblijven van arme afkomst. Dit kindertehuis wordt geleid door Dr. Francis Xavier die een periode de gekozen burgemeester van dit dorp is geweest.
lees meer >>